JE ADMINISTRATIE VAN 2020  GRATIS!

JE ADMINISTRATIE VAN 2020 GRATIS!

Heb je nog geen goede boekhoudoplossing of ben je niet blij hoe je het nu doet? Dit is je kans want wij doen je hele administratie over 2020 helemaal gratis.

Dit is inclusief alle belastingaangiften en controle of je geen overheidssteun hebt gemist.

INSCHRIJVEN

Wat doet Calqi voor je?

Via onze tool doe je een deel zelf en al het moeilijke doen wij voor je. Maar wat dan?

  • Het (her) inrichten van je administratie op de meest efficiënte manier;
  • Uitleg en gebruik van onze unieke administratietool;
  • Hulp bij (bijna alle) administratieve en fiscale vragen;
  • Begeleiding bij inboeken van omzet en kosten;
  • Controle van je BTW aangiften;
  • Controle van alle overheidssteun;
  • Jaarrekening en IB aangifte.

Voor wie is deze actie?

Dit is een uniek aanbod en in principe geschikt voor elke ZZP’er. Maar voor twee soorten ondernemers is dit wel een uitermate interessant aanbod. Voor startende ondernemers (2020 of 2021 begonnen) en ondernemers die het gevoel hebben dat de administratie beter kan.

De actie dat wij 2020 helemaal gratis verzorgen is voor alle ZZP’ers die klant bij ons worden.

SCHRIJF JE SNEL IN

EN WIJ DOEN HEEL 2020 GRATIS VOOR JE! 

KLIK HIER

Complete oplossing

Besef goed dat Calqi een complete oplossing is. Er zijn veel partijen op de markt die vaak een heel mooi platform aanbieden, maar daarna word je gewoon losgelaten. Bij ons is het een administratietool EN begeleiding van onze boekhouders. Wij doen ook het moeilijke werk zoals controles, afschrijvingen, toepassen fiscale ondernemersvoordelen, jaarrekening en inkomstenbelasting.

Bij een complete oplossing voor je administratie, heb je geen onzekerheid meer. Jij doet de makkelijke boekingen, dus direct inzicht. En je hebt de rust en zekerheid dat een professionele boekhouder meekijkt, verbetert en de jaarrekening en aangifte inkomstenbelasting doet.

Testimonials

BLIJE KLANTEN

Joanie Catsburg

“Ik houd mijn uren via Calqi bij en factureer deze aan de maatschap. Ik doe niets met andere programma’s, maar doe het allemaal binnen de Calqi tool. Ben een stuk minder tijd kwijt sinds ik Calqi gebruik, maar heb wel veel meer inzicht. Ik krijg elk kwartaal een keurig bericht en overzicht als het weer tijd is voor de BTW aangifte.”

Fysiotherapeute by Core Active

Wouter de Geringel

“Ik heb meerdere projecten bij meerdere klanten tegelijk lopen. Met Calqi kan ik heel exact bijhouden waar ik mijn tijd aan besteed. Heb daarmee meer controle en inzicht. Vooral inzicht hoeveel tijd bepaalde werkzaamheden kosten. Al met al kost het mij per maand minder dan 10 minuten om mijn hele administratie te doen.”

Freelance full-stack developer

Nick Wetzel

“Voor mijn projecten ben ik altijd op pad. Bonnetje hier, bonnetje daar. Ik werd helemaal gek van het bijhouden en ook had ik het idee dat ik de helft vergat. Nu maak ik gelijk een scan en het is gedaan. Hoef het bonnetje zelfs niet meer te bewaren. Dus vooral dat, maar ook de jaarrekening en de IB aangifte zorgen dat ik perfect zit bij Calqi.”

Projectmanager en veiligheidsadviseur evenementen

WORD NU KLANT

EN WIJ DOEN HEEL 2020 GRATIS VOOR JE! 

KLIK HIER