KIES HET ABONNEMENT DAT BIJ JE PAST

GRATIS ABONNEMENT

GRATIS = ECHT GRATIS

Gratis is bij Calqi ook echt gratis. Je kan de complete administratietool gebruiken. Ongelimiteerd en zonder verrassingen! Je kan alles doen; van potentiële opdracht tot aan de aangiftes. Calqi helpt je ook met het opzetten van je administratie en het maken van een persoonlijke factuur. Calqi gratis is alleen voor ondernemers die de IB aangifte doen als resultaat uit overige werkzaamheden.

Met de Bank Organizer houd je alle transacties bij en via een uniek drag en drop systeem, heb je een heel kwartaal binnen enkele minuten geadministreerd. Met het financiële dashboard heb je gelijk je omzetbelasting klaar om in te vullen bij de belastingdienst. Binnen het gratis abonnement helpt Calqi je met het gebruik van het systeem, maar geven wij geen persoonlijke financiële en fiscale ondersteuning

GRATIS

Word klant

STARTERS ABONNEMENT

PERFECT VOOR STARTERS

In dit pakket zit alles. Net zo goed en makkelijk als bij het gratis abonnement van Calqi. Maar binnen het starters abonnement krijg je van ons financiële begeleiding. Daardoor heb je geen onzekerheid of je de administratie goed verwerkt. Wij controleren jouw boekingen en zorgen voor een financiële aansluiting. En passen alle fiscale voordelen op een juiste manier toe.

Daarbij verzorgen wij ook de inkomstenbelasting voor jou en je fiscale partner. Het starters abonnement is alleen geschikt voor ondernemers die net zijn gestart of relatief kleine ondernemers zijn. Door regels vanuit de belastingdienst kunnen daardoor niet alle fiscale voordelen van het ondernemerschap worden toegepast. De inkomstenbelasting kan daarmee op een makkelijkere manier worden verzorgt door ons en is het abonnement dus goedkoper.

 € 25,- 

excl. btw PER MAAND

Word klant

TOTAAL ABONNEMENT

TOTALE ONTZORGING

Met het Calqi Totaal abonnement heb je natuurlijk toegang tot het hele administratiesysteem. En krijg je ondersteuning en assistentie bij allerlei fiscale en administratie vragen. Naast dat wij je inkomstenbelasting verzorgen, krijg je ook een officiële jaarrekening van je onderneming. Maar er zit ook een verschil in de methode van inkomstenbelasting.

Het Totaal abonnement is namelijk voor ondernemers die ook door de belastingdienst als ondernemer worden gezien. Dan kunnen wij meer fiscale voordelen en heffingskortingen toepassen. Dit scheelt al snel enkele duizenden Euro’s belasting. Wij berekenen voor onze klanten of ze voordeliger uit zijn in het Starters of Totaal abonnement. Bij twijfel adviseren wij te beginnen in het Starters abonnement. 

€ 65,- 

Word klant

WAT IS DE BESTE OPLOSSING VOOR MIJN SITUATIE? 

MET 7 VRAGEN KRIJG JE HET BESTE ADVIES VOOR JOUW ADMINISTRATIE 

* Starters en ondernemers die niet aan het urencriterium voldoen, worden door de belastingdienst niet als ondernemers gezien. Daardoor mogen wij niet alle fiscale voordelen van het ondernemerschap toepassen.

WORD GRATIS KLANT

MET HET GRATIS ABONNEMENT KAN JE ALLES ZELF DOEN. VAN FACTUUR TOT AANGIFTEN

KLIK HIER