DE BESTE EN GOEDKOOPSTE OPLOSSING VOOR WAARNEMEND HUISARTSEN

DE BESTE EN GOEDKOOPSTE OPLOSSING VOOR WAARNEMEND HUISARTSEN

GEEN HOOFDPIJN
Gebruik de Calqi administratietool

Als waarnemend huisarts moe(s)t er na de studie nog veel geregeld worden. BIG, KVK, UWV, RGA, UZI, LHV, SPH…..OMG! En dan ook nog de administratie. Voor die laatste biedt Calqi gelukkig hulp.

Wij hebben een zeer gebruiksvriendelijke boekhoudoplossing voor ZZP’ers. En al helemaal voor waarnemend huisartsen. Je facturen zijn met twee klikken bij de praktijk en al je bonnetjes scan je digitaal in.

De rest van de administratie voor waarnemend huisartsen is vaak niet heel ingewikkeld. Dat komt mede omdat deze beroepsgroep vrijgesteld is van BTW. Samen met jou zorgen we dat alle kosten en investeringen van de omzet worden afgetrokken. We maken een jaarrekening en doen de inkomstenbelasting voor jou en je eventuele fiscale partner.

 DE VOLLEDIGE ADMINISTRATIE OPLOSSING 

BESPAAR TIJD EN GELD

Zoals gezegd is de administratie voor waarnemend huisartsen vaak minder ingewikkeld en daarom hanteren wij ook een speciaal tarief. Begin je halverwege het jaar, dan is het zelfs helemaal gratis.

Het Totaal abonnement is voor BTW vrijgestelde ondernemers maar € 50,- incl. per maand (normaal € 78,65). Voor dit bedrag kan je factureren, je uitgaven bijhouden en wij maken een jaarrekening en doen de aangifte inkomstenbelasting voor jou en je eventuele fiscale partner. Het Calqi Totaal abonnement is de beste en goedkoopste keuze voor de administratie van een waarnemend huisarts.

Ook kan je kiezen voor het Gratis Abonnement. Hiermee kan je ook alles binnen de administratietool doen, maar geven wij geen administratieve ondersteuning. Dus geen aangifte inkomstenbelasting en jaarrekening.

GRATIS ABONNEMENT

Gratis is bij Calqi ook echt gratis. Ongelimiteerd en zonder verrassingen! Binnen dit abonnement kan je alles; van potentiele opdracht tot aan de aangiftes. Calqi helpt je zelfs een persoonlijke factuur en offerte lay-out te maken als je dat wilt. Je kan al je klanten en projecten bijhouden, offertes uitbrengen, je uren registreren, facturen mailen en alle bankmutaties boeken.

Zonder beperkingen en geheel gratis

LEES MEER

TOTAAL ABONNEMENT

Met het Calqi Totaal abonnement heb je natuurlijk toegang tot het hele administratiesysteem. En krijg je ondersteuning en assistentie bij allerlei fiscale en administratie vragen. Naast dat wij je inkomstenbelasting verzorgen, krijg je ook een officiële jaarrekening van je onderneming. Wij kunnen alle fiscale mogelijkheden voor je toepassen

Een heel jaar voor € 50,- incl. BTW p/m.

LEES MEER

Waarom je administratie bij Calqi?

   • Persoonlijke begeleiding bij het opstarten van je administratie
   • Een zelfontwikkelde gebruiksvriendelijke administratietool
   • Alle kennis over de tool en over boekhouden onder één dak
   • Gratis voor starters die BTW zijn vrijgesteld (startdatum na 1 juli)
   • De beste en goedkoopste boekhoudoplossing
   • De zekerheid dat de administratie perfect is geregeld

Testimonials

BLIJE KLANTEN

Joanie Catsburg

“Ik houd mijn uren via Calqi bij en factureer deze aan de maatschap. Ik doe niets met andere programma’s, maar doe het allemaal binnen de Calqi tool. Ben een stuk minder tijd kwijt sinds ik Calqi gebruik, maar heb wel veel meer inzicht. Ik krijg elk kwartaal een keurig bericht en overzicht als het weer tijd is voor de BTW aangifte.”

Fysiotherapeute by Core Active

Wouter de Geringel

“Ik heb meerdere projecten bij meerdere klanten tegelijk lopen. Met Calqi kan ik heel exact bijhouden waar ik mijn tijd aan besteed. Heb daarmee meer controle en inzicht. Vooral inzicht hoeveel tijd bepaalde werkzaamheden kosten. Al met al kost het mij per maand minder dan 10 minuten om mijn hele administratie te doen.”

Freelance full-stack developer

Nick Wetzel

“Voor mijn projecten ben ik altijd op pad. Bonnetje hier, bonnetje daar. Ik werd helemaal gek van het bijhouden en ook had ik het idee dat ik de helft vergat. Nu maak ik gelijk een scan en het is gedaan. Hoef het bonnetje zelfs niet meer te bewaren. Dus vooral dat, maar ook de jaarrekening en de IB aangifte zorgen dat ik perfect zit bij Calqi.”

Projectmanager en veiligheidsadviseur evenementen

WORD GRATIS KLANT

MET HET GRATIS ABONNEMENT KAN JE ALLES ZELF DOEN. VAN FACTUUR TOT AANGIFTEN

KLIK HIER