CALQI WERKT MAKKELIJK EN SNEL. EN WE DOEN 2019 GRATIS 

CALQI WERKT MAKKELIJK EN SNEL. EN WE DOEN 2019 GRATIS

Gratis administratie check

Veel ondernemers hebben het gevoel dat hun boekhouding makkelijker en beter kan. Vaak heerst er ook het gevoel dat er te veel belasting wordt betaald. Wij kunnen samen met jou op een snelle manier controleren of je wel het maximale uit jouw administratie haalt. Dit doen wij compleet gratis via een quick scan.

Doe je de administratie zelf, dan krijg je meer rust en zekerheid. Doe je het via een boekhouder en twijfel je over zijn diensten, dan kan je het zien als een second opinion. En na het gesprek weet jij exact of je alle fiscale mogelijkheden van het ondernemerschap wel optimaal benut.

ADMINISTRATIE CHECK

Calqi regelt alles

Wil jij je administratie op een handige en goedkope manier perfect regelen? Neem dan contact op om te kijken of een overstap naar Calqi interessant is. Wij hebben ook de overstapservice. Jij geeft aan dat je bij ons klant wilt worden en wij regelen de rest.

En als klap op de vuurpijl doen wij heel 2019 ook nog helemaal gratis voor je. Misschien heb je al wat betaald aan je huidige boekhouder en misschien nog niet. Maar wel fijn dat je weet dat er geen Euro meer bijkomt voor je hele administratie van 2019!

CONTACT OVER OVERSTAPPEN

 DE VOLLEDIGE ADMINISTRATIE OPLOSSING 

BESPAAR TIJD EN GELD

GRATIS ABONNEMENT

Gratis is bij Calqi ook echt gratis. Ongelimiteerd en zonder verrassingen! Binnen dit abonnement kan je alles; van potentiele opdracht tot aan de aangiftes. Calqi helpt je zelfs een persoonlijke factuur en offerte lay-out te maken als je dat wilt. Je kan al je klanten en projecten bijhouden, offertes uitbrengen, je uren registreren, facturen mailen en alle bankmutaties boeken.

Zonder beperkingen en geheel gratis

LEES MEER

STARTERS ABONNEMENT

In dit pakket zit alles. Net zo goed en makkelijk als bij het gratis abonnement van Calqi. Maar binnen het starters abonnement krijg je van ons financiële begeleiding. Daardoor heb je geen onzekerheid meer of je de administratie wel goed verwerkt. Wij controleren jouw boekingen en helpen je om alle fiscale voordelen zo goed en voordelig mogelijk toe te passen.

De boekhouding voor € 25,- excl. per maand

LEES MEER

TOTAAL ABONNEMENT

Met het Calqi Totaal abonnement heb je natuurlijk toegang tot het hele administratiesysteem. En krijg je ondersteuning en assistentie bij allerlei fiscale en administratie vragen. Naast dat wij je inkomstenbelasting verzorgen, krijg je ook een officiële jaarrekening van je onderneming. Maar er zit ook een verschil in de methode van inkomstenbelasting. 

Een heel jaar voor € 65,- excl. per maand

LEES MEER

Wat houdt administratie allemaal in?

WORD NU KLANT

EN WIJ DOEN HEEL 2019 GRATIS VOOR JE 

KLIK HIER

Testimonials

BLIJE KLANTEN

Joanie Catsburg

“Ik houd mijn uren via Calqi bij en factureer deze aan de maatschap. Ik doe niets met andere programma’s, maar doe het allemaal binnen de Calqi tool. Ben een stuk minder tijd kwijt sinds ik Calqi gebruik, maar heb wel veel meer inzicht. Ik krijg elk kwartaal een keurig bericht en overzicht als het weer tijd is voor de BTW aangifte.”

Fysiotherapeute by Core Active

Wouter de Geringel

“Ik heb meerdere projecten bij meerdere klanten tegelijk lopen. Met Calqi kan ik heel exact bijhouden waar ik mijn tijd aan besteed. Heb daarmee meer controle en inzicht. Vooral inzicht hoeveel tijd bepaalde werkzaamheden kosten. Al met al kost het mij per maand minder dan 10 minuten om mijn hele administratie te doen.”

Freelance full-stack developer

Nick Wetzel

“Voor mijn projecten ben ik altijd op pad. Bonnetje hier, bonnetje daar. Ik werd helemaal gek van het bijhouden en ook had ik het idee dat ik de helft vergat. Nu maak ik gelijk een scan en het is gedaan. Hoef het bonnetje zelfs niet meer te bewaren. Dus vooral dat, maar ook de jaarrekening en de IB aangifte zorgen dat ik perfect zit bij Calqi.”

Projectmanager en veiligheidsadviseur evenementen

DE BTW CHECK

HAAL JIJ ALLES UIT JE BTW AANGIFTE?

KLIK HIER