JOUW ADMINISTRATIE EN BELASTING PERFECT GEREGELD MET CALQI

JOUW ADMINISTRATIE EN BELASTING PERFECT GEREGELD MET CALQI

GEEN HOOFDPIJN

Regel het goed en makkelijk met Calqi

Administratie is voor sommige ondernemers het minst leuke onderdeel aan ondernemen. Gelukkig kan je het heel makkelijk doen met de zelfontwikkelde unieke administratietool van Calqi.

Wij doen het samen

Jij maakt en mailt je facturen en boekt banktransacties. Dat is het enige wat je hoeft te doen. Wij controleren je boekingen en samen zorgen we dat alle aangiften op tijd worden gedaan. Jij doet zelf de makkelijke taken en zodra het boekhoudkennis vereist, nemen wij het over.

Benut alle fiscale voordelen

Wij zorgen dat alles m.b.t. de belasting perfect wordt geregeld. Doordat onze professionals de moeilijke onderdelen doen, weet je dat alles wettelijk klopt en gebruik maken van alle fiscale mogelijkheden.

 DE VOLLEDIGE ADMINISTRATIE OPLOSSING 

BESPAAR TIJD EN GELD

GRATIS ABONNEMENT

Gratis is bij Calqi ook echt gratis. Ongelimiteerd en zonder verrassingen! Binnen dit abonnement kan je alles; van potentiele opdracht tot aan de aangiftes. Calqi helpt je zelfs een persoonlijke factuur en offerte lay-out te maken als je dat wilt. Je kan al je klanten en projecten bijhouden, offertes uitbrengen, je uren registreren, facturen mailen en alle bankmutaties boeken.

Zonder beperkingen en geheel gratis

LEES MEER

STARTERS ABONNEMENT

In dit pakket zit alles. Net zo goed en makkelijk als bij het gratis abonnement van Calqi. Maar binnen het starters abonnement krijg je van ons financiële begeleiding. Daardoor heb je geen onzekerheid meer of je de administratie wel goed verwerkt. Wij controleren jouw boekingen en helpen je om alle fiscale voordelen zo goed en voordelig mogelijk toe te passen.

De boekhouding voor € 25,- excl. per maand

LEES MEER

TOTAAL ABONNEMENT

Met het Calqi Totaal abonnement heb je natuurlijk toegang tot het hele administratiesysteem. En krijg je ondersteuning en assistentie bij allerlei fiscale en administratie vragen. Naast dat wij je inkomstenbelasting verzorgen, krijg je ook een officiële jaarrekening van je onderneming. Maar er zit ook een verschil in de methode van inkomstenbelasting. 

Een heel jaar voor € 65,- excl. per maand

LEES MEER

Wat houdt administratie allemaal in?

Testimonials

BLIJE KLANTEN

Joanie Catsburg

“Ik houd mijn uren via Calqi bij en factureer deze aan de maatschap. Ik doe niets met andere programma’s, maar doe het allemaal binnen de Calqi tool. Ben een stuk minder tijd kwijt sinds ik Calqi gebruik, maar heb wel veel meer inzicht. Ik krijg elk kwartaal een keurig bericht en overzicht als het weer tijd is voor de BTW aangifte.”

Fysiotherapeute by Core Active

Wouter de Geringel

“Ik heb meerdere projecten bij meerdere klanten tegelijk lopen. Met Calqi kan ik heel exact bijhouden waar ik mijn tijd aan besteed. Heb daarmee meer controle en inzicht. Vooral inzicht hoeveel tijd bepaalde werkzaamheden kosten. Al met al kost het mij per maand minder dan 10 minuten om mijn hele administratie te doen.”

Freelance full-stack developer

Nick Wetzel

“Voor mijn projecten ben ik altijd op pad. Bonnetje hier, bonnetje daar. Ik werd helemaal gek van het bijhouden en ook had ik het idee dat ik de helft vergat. Nu maak ik gelijk een scan en het is gedaan. Hoef het bonnetje zelfs niet meer te bewaren. Dus vooral dat, maar ook de jaarrekening en de IB aangifte zorgen dat ik perfect zit bij Calqi.”

Projectmanager en veiligheidsadviseur evenementen

WORD GRATIS KLANT

MET HET GRATIS ABONNEMENT KAN JE ALLES ZELF DOEN. VAN FACTUUR TOT AANGIFTEN

KLIK HIER