IN 2021 JE ADMINISTRATIE GRATIS!

IN 2021 JE ADMINISTRATIE GRATIS!

Alle nieuwe klanten mogen het hele jaar gratis gebruik maken van ons Totaal pakket. Compleet gratis en zonder verplichtingen!

Tot 1 januari 2022 hoef je niets te betalen en krijg je de complete en zeer uitgebreide service van Calqi.

INSCHRIJVEN

Wat is het Totaal Pakket?

In het Totaal Pakket is de hele administratie geregeld. Een deel doe je zelf en al het moeilijke doen wij voor je. Wat doen wij voor je?:

 • Het (her) inrichten van je administratie op de meest efficiënte manier;
 • Uitleg en gebruik van onze unieke administratietool;
 • Hulp bij (bijna alle) administratieve en fiscale vragen;
 • Begeleiding bij inboeken van omzet en kosten;
 • Controle van je BTW aangiften;
 • Controle of je recht hebt op overheidssteun;
 • Jaarrekening en IB aangifte*
*Deze kunnen wij pas vanaf april 2022 maken. 

WORD NU KLANT

EN WIJ DOEN HEEL 2021 GRATIS VOOR JE! 

KLIK HIER

Wat gebeurt er na 1 januari 2022?

Je mag op dat moment zelf bepalen of je de administratie ergens anders wil gaan doen, gebruik blijft maken van onze gratis administratietool of een betaald abonnement neemt. Je bent nergens toe verplicht en de keuze is aan jou.

Mocht je geen klant blijven bij Calqi, dan heb je evengoed:

 • Inzicht gekregen in de meest efficiënte werkwijze voor je administratie;
 • Alle BTW aangiften juist en optimaal mogelijk ingediend;
 • Begeleiding en advies gekregen over jouw onderneming;
 • Alles perfect geregeld om zelf of elders je administratie voort te zetten.

Dus schrijf je snel in om te zorgen dat je alles slim regelt!

Complete oplossing

Besef goed dat Calqi een complete oplossing is. Er zijn veel partijen op de markt die vaak een heel mooi platform aanbieden, maar daarna word je gewoon losgelaten. Bij ons is het een administratietool EN begeleiding van onze boekhouders. Wij doen ook het moeilijke werk zoals controles, afschrijvingen, toepassen fiscale ondernemersvoordelen, jaarrekening en inkomstenbelasting.

Bij een complete oplossing voor je administratie, heb je geen onzekerheid meer. Jij doet de makkelijke boekingen, dus direct inzicht. En je hebt de rust en zekerheid dat een professionele boekhouder meekijkt, verbetert en de jaarrekening en aangifte inkomstenbelasting doet.

Testimonials

BLIJE KLANTEN

Joanie Catsburg

“Ik houd mijn uren via Calqi bij en factureer deze aan de maatschap. Ik doe niets met andere programma’s, maar doe het allemaal binnen de Calqi tool. Ben een stuk minder tijd kwijt sinds ik Calqi gebruik, maar heb wel veel meer inzicht. Ik krijg elk kwartaal een keurig bericht en overzicht als het weer tijd is voor de BTW aangifte.”

Fysiotherapeute by Core Active

Wouter de Geringel

“Ik heb meerdere projecten bij meerdere klanten tegelijk lopen. Met Calqi kan ik heel exact bijhouden waar ik mijn tijd aan besteed. Heb daarmee meer controle en inzicht. Vooral inzicht hoeveel tijd bepaalde werkzaamheden kosten. Al met al kost het mij per maand minder dan 10 minuten om mijn hele administratie te doen.”

Freelance full-stack developer

Nick Wetzel

“Voor mijn projecten ben ik altijd op pad. Bonnetje hier, bonnetje daar. Ik werd helemaal gek van het bijhouden en ook had ik het idee dat ik de helft vergat. Nu maak ik gelijk een scan en het is gedaan. Hoef het bonnetje zelfs niet meer te bewaren. Dus vooral dat, maar ook de jaarrekening en de IB aangifte zorgen dat ik perfect zit bij Calqi.”

Projectmanager en veiligheidsadviseur evenementen

WORD NU KLANT

EN WIJ DOEN HEEL 2021 GRATIS VOOR JE! 

KLIK HIER