GRATIS VOOR GETROFFEN SECTOREN

GRATIS VOOR GETROFFEN SECTOREN

Heb jij geen inkomsten meer als ZZP’er door de maatregelen van de overheid tegen Corona. Dan doen wij jouw administratie helemaal gratis. We helpen je graag.

Dit is inclusief alle belastingaangiften en controle of je geen overheidssteun hebt gemist.

INSCHRIJVEN

Wat doet Calqi voor je?

Via onze tool doe je een deel zelf en al het moeilijke doen wij voor je. Maar wat dan?

  • Het (her) inrichten van je administratie op de meest efficiënte manier;
  • Uitleg en gebruik van onze unieke administratietool;
  • Hulp bij (bijna alle) administratieve en fiscale vragen;
  • Begeleiding bij inboeken van omzet en kosten;
  • Controle van je BTW aangiften;
  • Controle van alle overheidssteun;
  • Jaarrekening en IB aangifte.

SCHRIJF JE IN

Als je denkt dat wij je kunnen helpen

KLIK HIER

Hoe gaat het verder?

Calqi is een combinatie van een administratietool en een groep professionele boekhouders. De relatief makkelijke stappen van een administratie doe je als ZZP’er zelf. Wij controleren het geheel, helpen bij de BTW aangiften en maken eens per jaar de jaarrekening. En natuurlijk ook de aangifte inkomstenbelasting met toepassing van alle ondernemersvoordelen voor jou en je eventuele fiscale partner.

Wij kunnen niet elk soort ZZP’er met onze dienstverlening helpen. Mochten wij om die reden niet de juiste partij voor je zijn, dan zullen we zeker met je meedenken voor de beste oplossing. Dit is gelijk duidelijk bij de eerste telefonische kennismaking.

SCHRIJF JE SNEL IN

Voor wie is deze actie?

Deze unieke actie is voor ZZP’ers die momenteel geen inkomsten meer hebben vanwege de maatregelen door de overheid tegen Corona. Wij gaan je helpen met alles rond je administratie en zoeken met jou naar alle oplossingen binnen onze macht.

Testimonials

BLIJE KLANTEN

Joanie Catsburg

“Ik houd mijn uren via Calqi bij en factureer deze aan de maatschap. Ik doe niets met andere programma’s, maar doe het allemaal binnen de Calqi tool. Ben een stuk minder tijd kwijt sinds ik Calqi gebruik, maar heb wel veel meer inzicht. Ik krijg elk kwartaal een keurig bericht en overzicht als het weer tijd is voor de BTW aangifte.”

Fysiotherapeute by Core Active

Wouter de Geringel

“Ik heb meerdere projecten bij meerdere klanten tegelijk lopen. Met Calqi kan ik heel exact bijhouden waar ik mijn tijd aan besteed. Heb daarmee meer controle en inzicht. Vooral inzicht hoeveel tijd bepaalde werkzaamheden kosten. Al met al kost het mij per maand minder dan 10 minuten om mijn hele administratie te doen.”

Freelance full-stack developer

Nick Wetzel

“Voor mijn projecten ben ik altijd op pad. Bonnetje hier, bonnetje daar. Ik werd helemaal gek van het bijhouden en ook had ik het idee dat ik de helft vergat. Nu maak ik gelijk een scan en het is gedaan. Hoef het bonnetje zelfs niet meer te bewaren. Dus vooral dat, maar ook de jaarrekening en de IB aangifte zorgen dat ik perfect zit bij Calqi.”

Projectmanager en veiligheidsadviseur evenementen

SCHRIJF JE IN

EN WIJ BELLEN OM ALLES TE BESPREKEN

KLIK HIER