IN 2020 JE ADMINISTRATIE GRATIS!

IN 2020 JE ADMINISTRATIE GRATIS!

Alle nieuwe klanten mogen het hele jaar gratis gebruik maken van ons Totaal pakket. Dat is normaal € 65,- per maand.

Tot 1 januari 2021 hoef je niets te betalen en krijg je de complete en zeer uitgebreide service van Calqi.

INSCHRIJVEN

Wat is het Totaal Pakket?

In het Totaal Pakket is de hele administratie geregeld. Een deel doe je zelf en al het moeilijke doen wij voor je. Wat zit er in het pakket?

 • Het (her) inrichten van je administratie op de meest efficiënte manier;
 • Uitleg en gebruik van onze unieke administratietool;
 • Hulp bij (bijna alle) administratieve en fiscale vragen;
 • Begeleiding bij inboeken van omzet en kosten;
 • Controle van je BTW aangiften;
 • Jaarrekening en IB aangifte*
*Deze kunnen wij pas vanaf april 2021 maken. Dan is de gratis periode van deze actie voorbij. Voor klanten die gebruik blijven maken van onze gratis administratietool kunnen wij dit tegen zeer gereduceerd tarief verzorgen. Voor klanten die na 1 januari een betaald abonnement nemen, verzorgen wij dit geheel gratis

WORD NU KLANT

EN WIJ DOEN HEEL 2020 GRATIS VOOR JE! 

KLIK HIER

Wat gebeurt er na 1 januari 2021?

Je wordt op 1 januari NIET automatisch een betalende klant. Je mag op dat moment zelf bepalen of je de administratie ergens anders wil gaan doen, gebruik blijft maken van onze gratis administratietool of een betaald abonnement neemt. Je bent nergens toe verplicht en de keuze is aan jou.

Mocht je geen klant blijven bij Calqi, dan heb je evengoed:

 • Inzicht gekregen in de meest efficiënte werkwijze voor je administratie;
 • Alle BTW aangiften juist en optimaal mogelijk ingediend;
 • Begeleiding en advies gekregen over jouw onderneming;
 • Alles perfect geregeld om zelf of elders je administratie voort te zetten.

Voor wie is deze actie?

Dit is een uniek aanbod en in principe geschikt voor elke ZZP’er. Maar voor twee soorten ondernemers is dit wel een uitermate interessant aanbod. Voor startende ondernemers (2019 of 2020 begonnen) en ondernemers die het gevoel hebben dat de administratie beter kan.

Aan het eind van deze actie hebben wij samen met jou alles zo goed ingericht, zodat je de meest efficiënte werkwijze hebt aangeleerd. Hier ga je de rest van je ondernemerschap van profiteren.

KLANT WORDEN

Administratietool vs complete oplossing

Online vind je veel aanbiedingen van administratietools. Deze zijn voor sommige ondernemers echt wel handig, maar bieden voor de meeste ondernemers net niet genoeg om alles geregeld te hebben. Lees hieronder het onderscheid en maak de juiste keuze voor jou:

Administratietools

Administratietools zijn erg handig, maar alleen om zelf je hele administratie te doen. Vaak kan je hier je uren, facturen, offertes en alle inkoopfacturen mee verwerken. Bij veel administratietools krijg je dan een mooi overzicht van je omzet, winst en kan je vanuit het programma je BTW aangifte verzorgen. Heel erg goed om zo’n tool te gebruiken, maar besef ook wat je hier NIET krijgt:

 • Begeleiding hoe je het beste je administratie kan opzetten;
 • Hulp bij goed boeken van omzet en kosten;
 • Begeleiding bij bijvoorbeeld investeringen of auto (privé of zakelijk);
 • Hulp bij BTW aangifte;
 • Juist toepassen alle fiscale ondernemersvoordelen;
 • Gecontroleerde jaarrekening;
 • Een professional die je IB aangifte voor jou en je levenspartner doet.

Complete oplossing

Bij een complete oplossing voor je administratie, heb je geen onzekerheid meer. Alle ingewikkelde zaken worden door je boekhouder/accountant gedaan. In alle gevallen zal je zelf nog wel wat moeten doen. Het op een juiste manier aanleveren van de administratie (alle ver- en inkoopfacturen en bankgegevens) is vaak wel het minimale.

Voor deze dienstverlening betaal je natuurlijk wel meer dan bij het afnemen van een administratietool waarbij je alles zelf moet doen. Maar je weet wel dat er een professional alle moeilijke zaken voor je regelt. Dus geen stress en zekerheid dat alle je alle fiscale ondernemersvoordelen optimaal benut.

Een complete oplossing is voor ondernemers die beseffen dat ze bepaalde administratieve en fiscale zaken liever niet zelf doen. De reden kan gebrek aan kennis zijn of het feit dat de uren die je dan aan administratieve zaken besteedt jezelf niet kan inzetten voor je onderneming.

Testimonials

BLIJE KLANTEN

Joanie Catsburg

“Ik houd mijn uren via Calqi bij en factureer deze aan de maatschap. Ik doe niets met andere programma’s, maar doe het allemaal binnen de Calqi tool. Ben een stuk minder tijd kwijt sinds ik Calqi gebruik, maar heb wel veel meer inzicht. Ik krijg elk kwartaal een keurig bericht en overzicht als het weer tijd is voor de BTW aangifte.”

Fysiotherapeute by Core Active

Wouter de Geringel

“Ik heb meerdere projecten bij meerdere klanten tegelijk lopen. Met Calqi kan ik heel exact bijhouden waar ik mijn tijd aan besteed. Heb daarmee meer controle en inzicht. Vooral inzicht hoeveel tijd bepaalde werkzaamheden kosten. Al met al kost het mij per maand minder dan 10 minuten om mijn hele administratie te doen.”

Freelance full-stack developer

Nick Wetzel

“Voor mijn projecten ben ik altijd op pad. Bonnetje hier, bonnetje daar. Ik werd helemaal gek van het bijhouden en ook had ik het idee dat ik de helft vergat. Nu maak ik gelijk een scan en het is gedaan. Hoef het bonnetje zelfs niet meer te bewaren. Dus vooral dat, maar ook de jaarrekening en de IB aangifte zorgen dat ik perfect zit bij Calqi.”

Projectmanager en veiligheidsadviseur evenementen

WORD NU KLANT

EN WIJ DOEN HEEL 2020 GRATIS VOOR JE! 

KLIK HIER