WIJ DOEN HEEL 2019 GRATIS!

WIJ DOEN HEEL 2019 GRATIS!

Calqi regelt alles

Wij zijn Calqi, een nieuwe makkelijke boekhoudtool die samen met jou de boekhouding goedkoop en perfect verzorgt. En ter introductie komen wij met een unieke actie.

Elke startende ondernemer die in 2019 is begonnen helpen wij met het opzetten van de administratie, zodat je aan alle wettelijke eisen voldoet. En wij controleren of je alle kosten en fiscale voordelen wel optimaal benut. Je kan namelijk meer belasting besparen dan je denkt als starter. En veel starters kunnen zelfs alle BTW die ze hebben betaald dit jaar terugkrijgen. Dus neem contact op en wij checken met jou of je alles wel optimaal benut. Zonder verdere verplichtingen.

Voor nieuwe klanten die een betaald abonnement nemen, verzorgen wij ook nog de hele administratie van 2019 gratis! Calqi is al één van de goedkoopste boekhoudoplossingen…. En dan nu ook nog een heel jaar gratis.

Opsomming van wat wij allemaal gratis doen:

  • Opzetten juiste administratie
  • Controle van de kosten
  • Controle van de opbrengsten
  • Optimaal gebruik fiscale voordelen
  • Financiële aansluiting
  • Controle BTW aangiftes
  • IB aangifte met toepassing alle fiscale voordelen
  • Jaarrekening
KLANT WORDEN

 DE VOLLEDIGE ADMINISTRATIE OPLOSSING 

BESPAAR TIJD EN GELD

GRATIS ABONNEMENT

Gratis is bij Calqi ook echt gratis. Ongelimiteerd en zonder verrassingen! Binnen dit abonnement kan je alles; van potentiele opdracht tot aan de aangiftes. Calqi helpt je zelfs een persoonlijke factuur en offerte lay-out te maken als je dat wilt. Je kan al je klanten en projecten bijhouden, offertes uitbrengen, je uren registreren, facturen mailen en alle bankmutaties boeken.

Zonder beperkingen en geheel gratis

LEES MEER

STARTERS ABONNEMENT

In dit pakket zit alles. Net zo goed en makkelijk als bij het gratis abonnement van Calqi. Maar binnen het starters abonnement krijg je van ons financiële begeleiding. Daardoor heb je geen onzekerheid meer of je de administratie wel goed verwerkt. Wij controleren jouw boekingen en helpen je om alle fiscale voordelen zo goed en voordelig mogelijk toe te passen.

De boekhouding voor € 25,- excl. per maand

LEES MEER

TOTAAL ABONNEMENT

Met het Calqi Totaal abonnement heb je natuurlijk toegang tot het hele administratiesysteem. En krijg je ondersteuning en assistentie bij allerlei fiscale en administratie vragen. Naast dat wij je inkomstenbelasting verzorgen, krijg je ook een officiële jaarrekening van je onderneming. Maar er zit ook een verschil in de methode van inkomstenbelasting. 

Een heel jaar voor € 65,- excl. per maand

LEES MEER

WORD NU KLANT

EN WIJ DOEN HEEL 2019 GRATIS VOOR JE 

KLIK HIER

Testimonials

BLIJE KLANTEN

Joanie Catsburg

“Ik houd mijn uren via Calqi bij en factureer deze aan de maatschap. Ik doe niets met andere programma’s, maar doe het allemaal binnen de Calqi tool. Ben een stuk minder tijd kwijt sinds ik Calqi gebruik, maar heb wel veel meer inzicht. Ik krijg elk kwartaal een keurig bericht en overzicht als het weer tijd is voor de BTW aangifte.”

Fysiotherapeute by Core Active

Wouter de Geringel

“Ik heb meerdere projecten bij meerdere klanten tegelijk lopen. Met Calqi kan ik heel exact bijhouden waar ik mijn tijd aan besteed. Heb daarmee meer controle en inzicht. Vooral inzicht hoeveel tijd bepaalde werkzaamheden kosten. Al met al kost het mij per maand minder dan 10 minuten om mijn hele administratie te doen.”

Freelance full-stack developer

Nick Wetzel

“Voor mijn projecten ben ik altijd op pad. Bonnetje hier, bonnetje daar. Ik werd helemaal gek van het bijhouden en ook had ik het idee dat ik de helft vergat. Nu maak ik gelijk een scan en het is gedaan. Hoef het bonnetje zelfs niet meer te bewaren. Dus vooral dat, maar ook de jaarrekening en de IB aangifte zorgen dat ik perfect zit bij Calqi.”

Projectmanager en veiligheidsadviseur evenementen